top of page
bistandsadvokat

 Er du offer for en forbrydelse?

 

Hvis du har været udsat for en forbrydelse, har du næsten altid ret til en bistandsadvokat, som staten betaler. Vi hjælper ofre for forskellige slags forbrydelser.

 

Vi er specialister i at hjælpe særligt udsatte persongrupper som børn, indvandrere, og kvinder udsat for vold. Vi har mange sager om børnebortførelse og sager, hvor ofrene er særligt udsatte eller sårbare.

 

Man bestemmer selv som offer for en forbrydelse, hvilken advokat man ønsker hjælp fra. ADACTA har både mandlige og kvindelige advokater med stor erfaring som bistandsadvokat. At være offer for en forbrydelse er ofte en plagsom og langvarig proces.

 

Det er derfor vigtigt, at du har en advokat, der kan hjælpe dig videre, hvad enten du skal have erstatning, have støtte i retten når du skal afgive forklaring eller hjælp med finde til den rigtige psykolog. Inden du bestemmer dig for at vælge ADACTA, er du velkommen til en orienterende samtale.

 

ADACTA påtager sig naturligvis kun at være bistandsadvokat i sager, hvor vi ikke i forvejen har sager med nogle af dem, som politiet mistænker for at være skyldige i sagen.

kontaktformular:
bottom of page